ZZP automonteur | tijdelijke baan of werknemer

Ben je zzp automonteur en ben je op zoek naar een leuke job op het moment dat het jou uit komt? Of ben je juist op zoek naar een platform waarop je gemakkelijk tijdelijk personeel kunt regelen? Dan is temporair hét platform voor jou. Dit platform brengt vraag en aanbod naar tijdelijk personeel bij elkaar.

“Alles is tijdelijk”

De automotive maakt de laatste jaren en de komende jaren veel veranderingen door. Om te veranderen, is flexibilisering noodzakelijk. Precies om die reden maken wij van Temporair flexibele arbeid in de automotive mogelijk. Dat doen we allemaal om het jou als werknemer of werkgever zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Mail TelefoonInschrijven

Tijdelijke baan

Ben jij zzp automonteur en hou je van volop afwisseling? Schrijf je dan in als werknemer, zodat je verschillende automotive gerelateerde openstaande vacatures kunt bekijken. En op de vacatures kunt reageren, natuurlijk. Nadat jij je geregistreerd hebt als freelance automonteur en een leuke job gevonden hebt, is het tijd om aan de slag te gaan.

Ben je klaar met werken? Beoordeel de werkgever dan, zodat anderen lezen hoe jij werken voor dat bedrijf ervaren hebt. Hetzelfde doen de werkgevers bij jou.

Waarom als werknemer inschrijven bij Temporair?

  • In loondienst of als zzp’er? Dat is aan jou
  • Vandaag gewerkt = binnen enkele dagen uitbetaald

Tijdelijke werknemer

Wanneer je tijdelijk op zoek bent naar een zzp automonteur kun jij je als werkgever aanmelden bij Temporair. Je kunt wegens allerlei redenen personeel tekort komen en verschillende vacatures open hebben staan. Misschien is je vaste automonteur ziek, is er iemand op vakantie of is er simpelweg te veel werk aanbod.

Dankzij onze handige app kun je gemakkelijk de tijd en het tijdstip kiezen. Vervolgens kies je het type medewerker dat je zoekt. In dit geval dus een automonteur die werkzaam is als zelfstandige zonder personeel. Daarna kies je de medewerker die voldoet aan jouw wensen.

Ons platform heeft voor jou als werkgever de volgende voordelen:

  • Handige app
  • Heb je tijdelijk minder werk voor een van je medewerkers? Je kunt ook reageren op de aanvraag van een collega bedrijf
  • No cure, no pay. Het plaatsen van een uitvraag is gratis. Heb je een geschikte medewerker gevonden? Pas dan worden er kosten in rekening gebracht
  • Altijd inzicht en overzicht

“Wij verbinden vraaggestuurd personeel”

Schrijf je in als werknemer of werkgever

Ben je overtuigd van de voordelen van ons platform? Schrijf je in als werknemer of werkgever. Vervolgens brengen wij de vraag naar zzp automonteurs en het aanbod aan vacatures samen. Voordat je het weet vind je die leuke klus of de tijdelijke werknemer die gaten in het rooster opvult.

Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden, voordat jij je inschrijft? We komen graag een keer bij je langs om te praten over ons platform.

Mail TelefoonInschrijven