Geld verdienen op het moment dat het jou uit komt.

Volop afwisseling en doen wat je leuk vindt? Het kan! Schrijf je in als je verschillende automotive gerelateerde tijdelijke vacatures wil zien.

Loondienst of zzp? Jij bepaalt!

Als zzp’er geniet je fiscale voordelen en verdien je iets meer per uur. Maar daar staan ook bepaalde verplichtingen en risico’s tegenover. Kies je voor loondienst, dan heb je meer zekerheden, zoals recht op doorbetaling bij ziekte, vakantiegeld en vakantiedagen. Ook staat je geld dan al binnen enkele werkdagen op je rekening. De keus is aan jou!

Reageer op aanvragen

Vandaag werken, binnen enkele dagen betaald

Loondienst of zzp? Jij bepaalt!

Ik heb me geregistreerd. En nu?

Nu kun je aan de slag! En om je een beetje een beeld te geven van ‘hoe nu verder’ hebben we enkele belangrijke aandachtspunten voor je op een rijtje gezet, in chronologische volgorde. Checklist!

Stap 1

Verdiep je vast even in het bedrijf waar je gaat werken. Check hun website en weet wie ze zijn en wat ze doen. Zo maak je een goede eerste indruk.

Stap 2

Kom op tijd. Beter veel te vroeg dan iets te laat! Dat geeft je ook de kans om even de sfeer te proeven en de werkomgeving in je op te nemen

Stap 3

Klaar met werken? Beoordeel de opdrachtgever. Zo kunnen anderen ook zien hoe het is om bij dat bedrijf te werken. En onthoud: jouw opdrachtgevers beoordelen jou ook ;-)

Stap 4

Check de app voor nieuwe opdrachten

Veelgestelde vragen

Wat is Temporair?

Temporair is een platform voor werknemers en werkgevers in de automotive. Temporair verbind vraaggestuurd personeel. Zowel op payrol basis, als zzp’ er of intercollegiale in- en uitlening.

Voor mensen die in loondienst willen werken, hanteren we een zogeheten payroll-constructie. Daarbij verricht je jouw werkzaamheden op basis van een uitzend/arbeidsovereenkomst. Je hebt dan meer rechten en zekerheden dan medewerkers die als zzp’er werken. Denk bijvoorbeeld aan het recht op doorbetaling bij ziekte, vakantiegeld en vakantiedagen. Ook verwerken wij de uren van medewerkers in loondienst direct na elke klus, zodat jouw geld de volgende werkdag al op jouw rekening staat.

Wat kan ik verdienen?

Dit is afhankelijk van je functie, ervaring én afhankelijk van wat de opdrachtgever wil betalen. Soms is er een vooraf bepaald tarief. Dit staat dan vermeld in de opdrachtbeschrijving. Soms is het uur tarief in overleg.

Download de app